Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

GD lottar ut biljetter till ”The Killer”

/

Annons

Mannen, myten, legenden – Jerry Lee Lewis, ”The Killer” – är ute på sin avskedsturné till Europa.

Den gamle rockräven har hunnit fylla 73 år och har annonserat att han tänker dra ner på sitt turnerande. Förmodligen är det sista chansen att få se Jerry Lee Lewis live i Sverige på Ejendals Arena i Leksand kommande lördag.

GD Nöje har ett antal biljetter och ni som är sugna på en tripp till Dalarna på lördag kan vara med på utlottningen.

Han spelade i vårt granndistrikt för inte så länge sen, var inträffade det? Mejla svaret till utlottning@gd.se och du kan vinna två biljetter (ordinarie pris 550 kronor). Glöm inte att skriva ditt telefonnummer för redan i morgon, onsdag, klockan 13 går tiden ut och därefter meddelas vinnarna personligen.

Jerry Lee Lewis slog igenom på 50-talet och gjorde några monsterhits som ”Whole Lotta Shakin’ Goin’ On”, ”High School Confidential” och ”Great Balls Of Fire”. Han var en av de fyra som ingick i The Million Dollar Quartet, det vill säga Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins och Jerry Lee Lewis.

Eftersom de andra tre fallit ifrån gav Jerry Lee år 2006 ut en platta som heter ”Last Man Standing”, på den gästar andra stora artister, till exempel Mick Jagger, Little Richard, Keith Richards och Ringo Starr.

Jerry Lee Lewis är fortfarande vital och han har kvar det omisskännliga soundet både i sättet att hantera tangenterna och i sitt sätt att sjunga.

Förutom Jerry Lee kommer Eva Eastwood och Kingen att medverka på galan. det ryktas att även Jerrys yngre syrra Linda Gail Lewis också kommer att gästspela på scenen. Stefan Andersson

Mer läsning

Annons