Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I kväll röstar vi på Michaelas röst

/
  • Michaela Stridbeck. Kämpar i kväll för att gå vidare i TV4:s direktsända ”The Voice”.

I kväll håller vi tummarna för ytterligare en Gävlebördig sångerska i ”The Voice” på TV4 och frågan gäller: Ska även Michaela Stridbeck, som blir 24 i år, ta sig in bland de tolv som går vidare till slutrafflet kommande fredagar i tävlingen om Sveriges mest talangfulla sångröst?

Annons

– Det känns bra, kul, spännande och lite nervöst på en och samma gång, hälsar Michaela från deltagarhotellet i Stockholm. De fyra övriga i Ola Salos lag har alla imponerat och det är omöjligt att sia om hur det kommer att gå. Vi är alla tämligen olika personligheter, men sångrösterna är på samma höga nivå.

Tittarnas röster avgör vilka två som går vidare direkt och sen återstår det för coachen att välja ut en av de tre återstående. Förra fredagen klarade sig Helena Gutarra, uppväxt i Gävle, vidare tack vare Petter.

– Jag blev glad för hennes skull och visst skulle det vara kul om vi båda, som en gång i tiden skolades på Helges i Andersberg, fick både umgås och konkurrera i finalomgångarna. Heja Gävle, utropar Michaela.

Fast numera bor hon i Piteå, dit hon flyttade efter några års musikstudier på Rytmus i Stockholm. Hon säger sig trivas alldeles utmärkt däruppe i norr där hon bor tillsammans med pojkvännen, som kommer från Älvsbyn.

Har det inte varit en kall vinter?

– Jodå, men inte nu längre. Vårvärmen har även nått Norrbotten fast senaste tiden har jag tillbringat i Stockholm och Ola Salo har hjälpt mig med feedback och sagt många snälla saker.

Stärkt självförtroende med andra ord. Michaela har valt att sjunga Leona Lewis hitlåt ”Bleeding Love” och kommenterar detta med orden:

– Ola Salo och jag var överens om att den låten, som jag faktiskt inte kände till dessförinnan, skulle passa mig. “Bleeding Love” är en typisk hjärta, smärta och kämpa-låt och det känns skönt att få sjunga av sig sådana känslor.

På torsdagen laddade Michaela upp med mycket vila efter två dagars intensiva repetitioner. Fredagen blir lång och tuff med samling redan tidigt på morgonen för deltagarna. Inget lämnas åt slumpen i sista finslipningen inför kvällens direktsända tv-program.

– Tiden går alltid långsamt när man väntar på något gott, säger Michaela. Men jag ska ta in varje ögonblick och bara njuta åt att ha kommit så långt i tävlingen.

Slutligen kan ni, om ni så vill, ringa 099-414 06 eller Sms:a MICHAELA till 72 400 i kväll...

Mer läsning

Annons