Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Joe Labero får se upp!

/

Magikern, illusionisten och trollkarlen Joe Labero är inte lastgammal precis, ändå dyker det upp kronprinsar som är beredda att ta över hans plats på den svenska tronen.

Annons

Som exempelvis den tajta duon Peter Brynolf och Jonas Ljung, som i går kväll uppträdde inför förvånansvärt lite publik i teatersalongen.

Föreställningen var värd fullsatt eftersom det var fartfyllt, humoristiskt och framför allt imponerade utfört av ”den nya generationens trollkarlar”.

Dessutom bjöds det på en nakenchock!

Just det, kläderna åkte av på Jonas i ett avancerat trick med röd duk – som till slut hamnade på en plats som rimmar på duk.

Ofta blir man smått förbannad när det inte går att lista ut hur de gör. Men hemligheterna brukar bevaras noggrant av dessa obegripliga vagabonder. Brynolf & Ljung vann VM-silver i sin konst i Kina för några år sedan.

De har också adopterat en del klassiska nummer från den väldiga nationen i Fjärran Östern, som det 400-åriga spelet med ringar.

”The Bullet Catch”, att fånga färgade kulor i luften, är också en konst som de behärskar, liksom svärdslukning med ballong och självklart också trix med spelkort som signerats av någon i publiken.

En blodig filippinsk magoperation, det vill säga i avsaknad av instrument, fick nog en del att förfäras, men skickligt var det. Så även hyllningen till utbrytarkungen Houdini mot slutet. Var det en docka som placerades där inne i vattenboxen efter några minuter?

För något år sedan fick de två svenskarna elva miljoner brittiska tv-tittare att tappa hakan och de har också hunnit med att uppträda i Las Vegas hos de världsberömda trollkarlarna Penn & Teller. Nu gör de för första gången en egen svensk show i rock’n’roll-stil , med hjälp av Morgan Alling som regissör, och det är bara att göra som talangjaktsprofilen Simon Cowell:

Applådera!

Mer läsning

Annons