Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Johan Rabaeus satsar på att jobba dubbelt

/

Succén för Ravaillacz ställer till det för Johan Rabaeus. Och för Stockholms stadsteater. Skådespelaren är dubbelbokad under Melodifestivalens final, men ställer inte in några framträdanden.

Annons

Skådespelaren Johan Rabaeus och hans Ravaillacz gjorde succé i Melodifestivalen när de tog sig direkt till final. Dessvärre krockar finalen av musiktävlingen med spelschemat för ”Demoner”, den pjäs av Lars Norén i vilken Johan Rabaeus just nu spelar. Skådespelaren tänker dock inte låta Melodifestivalen hindra honom från att uppträda på Stadsteatern i Stockholm och det blir inte tal om att ställa in föreställningen på lördagskvällen.

– Vi kommer att köra ändå. Pausen kommer att förlängas och Johan Rabaeus åker då till Friends Arena för att uppträda och sedan tillbaka till Stadsteatern, säger teaterns pressansvariga Anna Lekberg till Dagens Nyheter.

Hon säger vidare till TT Spektra att Stadsteatern inte har tagit ställning till hur de ska hantera den situation som uppstår om Ravaillacz skulle vinna Melodifestivalen. Johan Rabaeus kommer då att ”tvingas” framföra numret ytterligare en gång och förväntas sedan träffa journalister på presskonferensen som alltid följer efter finalen.

Kommer ni att visa Melodifestivalen för er publik i pjäsens paus?

– Vi vet inte hur vi kommer att göra. Vi har inte tagit ställning till det, säger Anna Lekberg.

Johan Rabaeus. Jobbar dubbelt nästa helg.

Carl Cato/TT Spektra

Mer läsning

Annons