Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Las Vegas-show i Gävle

/

Nya Hotel City i Gävle satsar i vår på en ”dinnershow” med premiär fredagen den 2 mars.

Annons

”Let´s Go Las Vegas” är namnet och det är artisterna Lola Carlsson och Camilla Lénström, båda från gästrikeregionen men med bakgrund bland annat i Cabaret Lorensberg och Wallmans Salonger, som sätter upp den nyproducerade och påkostade revykabarén.

– Det blir mycket musik men även en spännande handling med en hel del humor om två unika människoöden, berättar den meriterade Ockelbotjejen Lola Carlsson i ett pressmeddelande.

Hon spelar den missbrukande ”Susan”, som av alla ställen åker till Las Vegas för rehabilitering.

– Den som förväntar sig en helkvällsupplevelse med både god mat och bra underhållning kommer inte att bli besviken, lovar Camilla Lénström, som har sina rötter i Gävle och började sin karriär i Furuviksbarnen.

Camilla spelar den desperata medelålders tjejen ”Tiffy” som söker meningen med livet. I mötet med Susan uppstår då naturligtvis en hel spänning.

– I och med den här föreställningen etablerar vi hotellets stora konferenssal som en riktig showlokal, berättar Stefan Hedqvist, ägare av Hotel City. Det blir plats för 200 sittande matgäster och vi bygger ut scenen med två våningar.

Mer läsning

Annons