Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Las Vegas” till Gävle

/

”Let’s Go Las Vegas” är namnet på en helt ny så kallad dinnershow som har premiär i på nya Hotel City Gävle i kväll.

Annons

Det är artisterna Lola Carlsson och Camilla Lénström, med rötter i Ockelbo respektive Gävle, som ska stå för underhållningen. De har satt upp en nyproducerad och relativt påkostad revycabaret som det ska fläkta litet grand Las Vegas om.

– Det ska bli en färgsprakande och humoristisk show med massor av musik och en spännande handling om två olika människoöden, beskriver Lola som senast sågs uppträda i tv-programmet Copy Cat Singers.

Lola spelar den missbrukande ”Susan”, som åker till just Las Vegas för rehabilitering. Camilla Lénström spelar den desperata medelålders tjejen ”Tiffy” som söker meningen med livet.

Aktörerna har meriter från bland annat Cabaret Lorensberg och Wallmans Salonger. Camilla är ett Furuviksbarn som utbildade sig till musikalartist på Balettakademien i Göteborg och har bland annat haft roller i musikalen ”Grease” och showat i Stefan & Kristers Jubileumsshow på Lisebergsteatern.

– I och med den här föreställningen etablerar vi hotellets stora konferenssal som en riktig showlokal, berättar Stefan Hedqvist, ägare av Hotel City.

Mer läsning

Annons