Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Linell kan konsten att tända en publik

/

Christopher Linnell och det så kallade Sundsvallsgänget, som är flitigt återkommande, står för kvällens stand up-underhållning hos klubben Gasta.

Annons

Linnell har gjort sig känd som skicklig på att få igång sin publik och kan konsten att improvisera kring vad som händer ute bland publiken. Han är komikern som andra komiker föredrar att ha före sig på en standup-kväll och är också en av eldsjälarna bakom ROA-produktion. Förra sommaren turnerade han med Måns Möller, Ann Westin och Johan Glans.

Sundsvallsgänget har också blivit favoriter hos Gasta-publiken. Anna Söderlind började med stand up när hon som ett skolarbete på gymnasiet tittade närmare på branschen. Hennes pappa skjutsade henne fram och tillbaka till Stockholm, så att hon fick en chans att prova på genren.

Jimmy Södermark och Lacke Svensson är radarparet bakom den populära klubben ”Skratta med käften comedy club” i Sundsvall. Jimmy var ”förkomiker” åt Al Pitcher när han var i Sundsvall med sin ”Fika tour”. Det gjorde han så bra, så i oktober bär det av till Umeå för ännu ett förgig åt Al Pitcher. Lacke Svensson gjorde succé på Strandbaden i Årsunda när han var med på Gastas sommarturné. Med i bilen från Sundsvall kommer också Suzanne Olsson och Manne Nilsson. MC: Stefan Söderblom.

Mer läsning

Annons