Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

MISSA INTE...

Annons

... för Cirkus Cirkör på Gävle teater fredag och lördag. ”Undermän” är gruppens nya produktion skapad av regissören och koreografen Olle Strandberg i nära samarbete med de som står på scen. Föreställningen är fylld av akrobatik, livemusik och misslyckanden. Det är den sanna historien om tre män som förlorat sina partners, och därmed sina karriärer och drömmar. De har levt ett liv där de stöttat, balanserat, lyft och räddat sina nära, men vem stöttar en kvarlämnad underman?

... Ismael på Kafé Vinyl i kväll. Ismael, som spelade i Gävle så sent som på Nebraska-premiären tidigare i höst, är ett Gävle-Stockholm-Sandviken-band som består av tre personer: David Berjlund, sång och gitarr, Ronny Grubb på bas och Bengt Westin, trummor & sång. Ismael släppte sitt debutalbum i april 2009.

... Blue Devilles på CC-puben i kväll. Ny i bandet en i våras är Claes Rahm, bluesman och munspelare men tidigare känd som landslagsman i friidrott. Bandet, ursprungligen från Ockelbo, har emellertid funnits i tiotalet år och är populärt inte minst på Åland och i Östersund, liksom på CC-puben. Enda Ockelbo-anknytningen är numera basisten Leif Olsson som jobbar på samhällets kulturskola som gitarrpedagog. Övriga i bandet är Christian Dalin, sångare och organist, gitarristen Ulf Andersson och trummisen Daniel Sohlberg.

... latinofesten på Mingel & Bar i kväll. Med dansgruppen Bailamore i spetsen blir det show, salsa, bachata, workshop och musik av DJ Monserra.

Mer läsning

Annons