Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Missa inte...

GD:s nöjesredaktör Johanni Sandén tipsar om nöjen att hålla ögonen öppna för.

Annons

Missa inte...

...dalabandet Francis på Kungen i Sandviken ikväll under festivalen Ta Livet i Dina Egna Händer. Finfin popmusik.

...att SVT visar en konsertupptagning med Madonna imorgon kväll. Konserten är inspelad i Buenos Aires under hennes senaste turné ”Sticky and sweet tour”.

Tummen upp...

...för att sommaren inte är slut än och att Hoforsrocken och Ta Livet i Dina Egna Händer gör allt för att hålla den vid liv i helgen trots att det nu hunnit bli augusti.

...för att kvinnliga artister dominerar de svenska och norska topplistorna i år! Enligt en undersökning gjord av NRK så är 34 procent av de tio mest sålda albumen gjorda av kvinnliga artister. Medan bara 25 procent för manliga soloartister. Dessutom är, enligt mig, årets hitills bästa album också gjord av kvinna. Nämligen PJ Harveys ”Let England Shake”.

...för Gefle Dub förra helgen. Trots att DJ:n Trolley Snatcha ställde in i sista sekund så blev det en mycket bra sommarkväll nere i källaren på Arena.

Tummen ner...

...för att den brittiska komedin ”The Trip” inte kommer till biosalongerna i Gävle eller Sandviken. Nu har jag bara sett TV-serieversionen i sex delar men jag har svårt att tro att den nedklippta filmversionen kan vara så mycket sämre. Om du gillar humorserierna ”The Office” och ”Curb Your Enthusiasm” (”Simma Lugnt, Larry” på svenska) så kommer du att älska ”The Trip”. Synd att den inte går upp på bio häromkring bara.

...att ”Bilar 2” går upp istället.

Till sist...

...läser jag i Expressen att Kikki Danielsson funderar på att flytta närmare Stockholm och i så fall skulle Gävle-trakten vara ett alternativ då hennes dotter bor här. ”Jag vill gärna ha en liten bäck, jag vill höra vattnet porla. Jag ska kunna sitta och meditera och höra vattnet porla. Och så ska hunden kunna springa lös”, säger dansbandssångerskan till kvällstidningen. Någon som vet ett ställe häromkring som stämmer in på den beskrivningen?

...så är det inte Kommunal utan SKTF och Unionen som har familjedag i Furuviksparken när Petter och September spelar där den 3 september.

Mer läsning

Annons