Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Missa inte...

Annons

...Dave Edmunds, Linda Gail Lewis, The Refreshments och Sean Tyla. Alla under samma kväll i Högbo Bruk. Kan nog bli riktigt bra för alla närvarande.

...K Specials porträtt av Jan Troell

ikväll klockan åtta som heter ”Troells trollspegel”. En av våra allra största regissör fyller nämligen 80 år. En gigant.

...att Parkrocken i Sandviken fortsätter för andra året i rad efter fem års uppehåll. Ett roligt inslag i Sandviken i sommar.

...Revolutionary Road på Kanal 5 på lördag. Fint med lite bra och seriös film på reklamkanalerna som omväxling. Fantastiskt såkdespeleri mellan Kate Winslet och Leonardo DiCaprio.

Tummen upp...

...för att klassiska soulbandet Dexys Midnight Runners äntligen verkar ha fått arslet ur vagnen och färdigställt en ny skiva. Ett första smakprov från skivan lades ut på nätet under torsdagen. Behöver jag säga att det låter fantatiskt?

...för kvällspromenader i Boulognerskogen. Magiskt såhär års.

Tummen ner...

...för ljudproblemen under E-Types uppträdande på Sommarkväll i onsdags. Tog liten udden av veckans Sommarkväll men Martin själv verkade tillsynes på gott humör.

...till vädret som inte verkar kunna bestämma sig för om det är en höstdag i Manchester eller en juliförmiddag i Saint Tropez. Det är väl det som är svensk sommar, antar jag.

Till sist...

...så blev Nils Palmebys recension av Da Buzz i måndags väldigt kommenterad och läst. Reaktionerna var många, både positiva och negativa. Gott så. Recensioner ska väcka känslor.

...så har veckans mest underhållande följetong varit händelserna kring avlyssningsskandalen med den nu nedlagda brittiska tabloiden News Of The World. Ingen kunde skrivit ett manus så otroligt och spännande. När fallet blivit utrett så väntar jag mig en långfilm om alltihopa. Har potential att bli en ”Alla presidentens män” för 2000-talet.

...så gläds jag åt nyheten av att amerikanska South Park fortsätter i två säsonger till. En av världens bästa tecknade serier. Någonsin.

Mer läsning

Annons