Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Missa inte...

/

Annons

... Ebba Forsberg på Spegeln. Singer/songwritern och skådespelerskan har varit medlem i Traste Lindéns kvintett och sjungit tillsammans med ett otal svenska artister och band. Bland annat gjorde hon ett Dylan-projekt ihop med Mikael Wiehe. Solokarriären tog fart med ”Ta min vals”, skivan från 2009 där Ebba tolkade Leonard Cohen. I höstas kom ”Falling Folding Flipping Feeling”, en skiva med eget material och nu är hon ute på turnén där hon blandar svenska och engelska låtar, gammalt och nytt i ett sorts ”best of”-paket. Bandet hon har med sig går inte av för hackor: Ola Gustavsson – gitarr, Mats Schubert – klaviatur, Andreas Dahlbäck – trummor och Rickard Lidhamn – bas. Ebba, som inte spelat så mycket live på sista tiden, är spelsugen och säger: ”Jag ser jättemycket fram emot att komma ut och spela. Jag har verkligen saknat kontakten med min publik”.

... The Darlings på CC-puben. Gruppen ska spela en blandad repertoar, bestående av lika delar eget material och gamla goa covers (”darlings”) när allt är färdigt.

... finalen i ”The Voice”. I kväll ska vinnarrösten i TV4:s talangtävling utses. Programmet har inte blivit den tittarsuccé som kanalen hoppats på, men man siktar ändå på att göra ytterligare en säsong. Dennis Camitz (Team Carola), Ulf Nilsson (Team Petter), Micke ”Mojo” Nilsson (Team Ola Salo) och Ninni Bautista (Team Magnus Uggla) heter de fyra som gör upp om segern.

... bandyfinalerna i helgen. Om inte på plats så i TV4 som sänder både SAIK-damernas match mot AIK i morgon och herrarnas mot Villa på söndag. Ska det bli en präktig dubbel för de S-märkta och ett rejält firande på måndag?

Mer läsning

Annons