Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Missa inte...

Annons

... att krogen Två Oliver i Gävle satsar på ett videotek. Med start i kväll och fortsättning på fredagar framöver kommer en särskild VJ att på publikens begäran spela upp 60/70/80/90-talsmusik till rörliga bilder på storbild. I anslutning till detta blir det inledningsvis även levande musik och första coverband ut är lokala Slicers. Dansbandssatsningen på lördagar berörs inte av denna nysatsning utan i morgon är det Rexar som spelar på Två Oliver.

... Personliga Persson på CC-puben i kväll. Det betyder en högtidsstund för alla trogna Cornelis-fans. Med sig har sångaren och gitarristen Anton Persson som vanligt Den Hopplösa orkestern med pianisten och fender rhodes-traktören Martin Borgh, basisten Robert Hansen och trummisen Olle Tjern. I morgon kommer det att lukta Python på CC-puben, fast i positiv bemärkelse eftersom det handlar om musik med alltifrån AC/DC och Deep Purple till Janis Joplin. De som ska se till den saken är Peter Hedin, Thomas ”Bärsa” Magnusson, Micke Thyberg, Ewa Lindström, Thomas Andersson och Lee Wahlund.

... Gävles sista deltävling i Livekarusellen. I kväll är det fritidsgården Helges som står för arrangemanget. Det återstår dock nio deltävlingar runt om i hela Gävleborg innan distriktsfinalen i april och riksfinal i juni. Banden som spelar på Helges är Pointless Hour, Tritillion, Onesome och State Of Insanity.

... nya Club 40 på Mingel & Bar i Gävle. Åldergränsen är lagd till 35 år, minimum! Det är veteran-dj’n Budda som med sina skivval ska se till att nostalgin och danslusten flödar. Mera om detta i morgondagens tidning.

Mer läsning

Annons