Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Missa inte...

/

Annons

... säsongsstarten på ”Skavlan”. Ja i kväll klockan 21 på SVT 1 är det dags igen för ett av mina favoritprogram. Premiärgäst är Felicia Feldt, högaktuell och omdiskuterad författare till självbigrafiska romanen ”Felicia försvann” som är en svidande och mörk berättelse om hennes välkända mamma Anna Wahlgren och dennes barnuppfostran. Andra gäster i programmet är stjärnfotografen Anton Corbijn, Svenska Akademiens ledamot Horace Engdahl, de norska komikerna Bård Tufte Johansen och Harald Eia samt sångerskan Louise Hoffsten (se intervju med henne på tredje nöjessidan).

... ”Stjärnorna på slottet”. I morgon kväll är det Johan Rheborgs tur att stå i centrum. Gissar att det kan bli hur kul som helst med denne favorit från ”Solsidan” och massor av annat skoj.

... Zlatan på söndag kväll. Dags för lokalderby mot hans gamla klubb Inter. TV 4 Sport sänder godbiten från klockan 20.40.

... ”Elizabeth: The Golden Age”. Cate Blanchett är helt suverän i detta brittiska drama om händelserna i slutet på 1500-talet. Sänds i SVT 1 på söndag klockan 21.

Mer läsning

Annons