Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Artistparad på teatern

/

Annons

Att internetföretag och countryband slår sina påsar ihop tillhör inte det vanliga. Men när Martin Andersson från The Ballroom Band först fick höra om digitala musiktjänsten Menyou blev han omedelbart nyfiken, 

– Jag tänkte direkt att det här är en musiktjänst som står på musikernas sida, som vill skapa något positivt tillsammans med artisterna och deras publik. Det här vill jag hjälpa till med, skriver Martin på bandets hemsida.

För honom var det självklart att en turné skulle sättas ihop för att få ut budskapet. Och på den vägen är det.

– Syftet är att vi vill sprida det positiva budskapet att det går att nå ut till så många med de verktyg som finns tillgängliga på internet. 

Turnén med The Ballroom Band som husband inleddes i går på Södra Teatern i Stockholm, fortsätter till Gävle i dag och avslutas den 31 mars.

Med på turnén följer gästerna Daniel Lemma (som blandar gospel, blues, soul och rock), Jesper Lindberg, Linda Ström, Johan Johansson, Christian Kjellvander (f d Loosegoats) och meriterade popsångerskan och singer/songwritern Anna Stadling. 

The Ballroom Band älskar kontrabas, dragspel, banjo, munspel, dobro, steel gitarr, mandolin och stämsång. I samband med turnén så släpper bandet skivan ”Open Minds”.

Mer läsning

Annons