Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Doug Seegers till Gävle – trots allt

/

Efter idogt förhandlande har Christer Björklund, producenten på Gävle konserthus, lyckats engagera den amerikanske countrystjärnan Doug Seegers från Nashville för en spelning redan den 29 augusti.

Annons

Från början var det meningen att han skulle komma till Gävle 10 oktober, men hela höstturnén ställdes in eftersom Seegers ska lansera sin nya skiva, som släpps i oktober, hemma i USA.

– Konserten blir en av de sista under sommarturnén i Sverige, där han framträder som duo tillsammans med gitarristen Jerry Miller, berättar Christer Björklund.

Doug Seegers blev känd för svenska folket när han medverkade i "Jills Veranda" tidigare i år. Sedan genombrottet i programmet har han gjort en rad konserter under sin sommarturné och bland annat uppträtt i "Allsång på Skansen".

Biljetterna till konserten i Gävle släpps på onsdagsmorgonen (kl 9 på ticnet och tre timmar senare då Konserthusets kassa öppnar). De som redan hade biljett till oktoberkonserten har erbjudits möjlighet att, till förtur, byta eller köpa biljett till lägre pris.

– Vi märkte redan i våras vilket enormt tryck det var efter biljetter till Doug Seegers. Så det känns otroligt skönt att kunna erbjuda vår publik möjligheten att, efter alla turer, få uppleva honom innan USA-lanseringen, säger en lättad Christer Björklund.

Stefan Andersson

Mer läsning

Annons