Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Se Min Stora Sorgs nya musikvideo

/

Gävleuppväxta artisten Min Stora Sorg är tillbaka med musikvideon till låten "Anso&John".

Annons

"Anso&John" finns med på Min Stora Sorg (Ann-Sofie Francisca Lundin) album "Min Stora Sorg Vår/Sommar-16" som släpptes oktober 2015. Låten är skriven tillsammans med Niklas von Arnold. I videon, som kom 5 maj, får vi följa med Min Stora Sorg på semester.

I ett pressmeddelande beskriver Min Stora Sorg, uppvuxen i Sätra i Gävle, hur hon under tidigare musikvideoinspelningarna varit höggravid och nybliven mamma med allt vad det innebär.

"Nu i denna video mår jag bara bra och gör det jag gillar allra mest. Är utomlands, njuter av ett (eller några) glas vitt och spexar runt. I videon till "Anso&John" ser en mig som John ser mig tänker jag. Det är filmer från hans mobilkamera. Personligt. Eller privat? Kanske till och med för mycket. Precis som det ska va. Eller?".

Min Stora Sorg skulle kunna beskrivas som något av en popdiva. Hon beskriver sin inställning till begreppet diva med förklaringen:

"Att iscensätta idén om en kvinna för att samtidigt frigöra sig från den. Och att ta sig rätten att ikläda sig den normativa föreställningen om sexighet och skönhet och vända upp den som en spegel mot åskådaren. för att tillsammans både drömma sig bort i, känna igen sig i och förstå sig bättre på".

Mer läsning

Annons