Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vimmel från Johan Bodings Freddie Mercury-hyllning i Göransson Arena

Under lördagskvällen intog Johan Boding Göransson Arena i Sandviken med hyllningskonserten "Freddie 70 Years - A Freddie Mercury & Queen Tribute Concert". GD var på plats och vimlade med publiken.

Annons

Brittiska rockbandet Queen är alltid hett. 21 november kommer de till Friends Arena i Solna, då med grundarna Brian May och Roger Taylor tillsammans med "American Idol"-vinnaren Adam Lambert på sång. Samtidigt kommer turnén "Champions Of Rock" med Queen-älskaren Peter Johansson dra ut på vägarna i höst. Vem som är bäst på att imitera Queen låter vi vara upp till publiken, men Johan Boding menar vissa är den som kommer närmast förlagan Freddie Mercury som skulle fyllt 70 år i fjol.

Eva och Sven Erik Wallin: En höjdarkväll med bra musik ser fram mot. Vår favorit låt är

Christer och Annah Støwer: Vi såg Queen på Sweden Rock i somras och det magiskt. Vi ser fram mot en fin kväll i Sandviken.

Magnus Guldbtandsson och Karin Larsson: Vi har väntat länge på den här kvällen det här blir en höjdpunkt.

Emelie, Moa och Ulrika Weglin: Freddie Mercury var en jävligt bra sångare låtskrivare. Hela familjen samlas med Queen.

Malin och Peter Bergsman: I slutet av 80 talet fångades jag av Queen. Låtskatten är stor och fantastisk.

Carina och Lisa Törnblom: Vi är uppväxta med Queen och med att mamma har spelat Queen varje fredagsmys. Vi har alla skivorna hemma.

Linda och Mats Lindström: Freddie Mercury skrev så bra låtar och var en så stark sångare. Och Brian May spelar som ingen annan gitarrist.

Jesper Öberg och Alexander Gustavsson: Killer Queen var låten som ledde oss in på Queen, genom pappas skivor. Det här kommer nog bli en kväll att minnas.

Åsa och Rolf Johnson: Det här är otroligt bra musik och vi är ju uppväxta med Queen. Överlag är de magiskt bra.

Åsa Gavlefors och Thomas Mohlén:  Jag har sett Queen live på 80-talet på Råsunda. Den var magisk och vi har även hört Johan Boding förr med och vi väntar på en bra kväll nu här i Sandviken.

Petter Sjöberg och Thomas Lindgren: Jag såg Queen live -77 på Isstadion, en mycket bra konsert. Och hela ABBA satt nära oss.

Mer läsning

Annons