Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu är det dags att skrämmas igen!

/

Genom att skrämmas vill Daniel Hallgren sprida glädje i höstmörkret. Därför arrangerar han och vännerna skräckpromenaden Haunted halloween för andra året i rad.

Annons

”– Jag skulle sälja min själ till självaste djävulen om jag så bara fick en enda önskan uppfylld...”

Med den dramaturgiska kroken ska Haunted halloween med en skräckpromenad på nytt skrämma livet ur masochistiska besökare.

Precis som förra året ska små grupper vallas runt i skogen, men platsen för i år är ny. Den här gången har man valt Sandbankarna i Skutskär för sitt diaboliska skådespel, berättar en av arrangörerna Daniel Hallgren. Övriga detaljer är han däremot förtegen om.

– Jag vill inte avslöja så mycket, men det är flera nya häftiga upplevelser.

Att förra årets skräckpromenad inte blev en engångsföreteelse har att göra med den positiva feedback man fick. Folk gillar att bli skrämda och Daniel Hallgren älskar att skrämmas.

– Folk gillar upplevelsen av att bli skrämda och för oss finns det en tjusning i att ta del av det. Att se folk som samlar sitt mod och testar sina gränser. Och euforin när folk klarar det.

Halloween är visserligen flera veckor bort, men skräckpromenaderna genomförs redan på fredag och lördag. Att man är ute i så god tid beror på att man vill inspirera, förklarar Daniel Hallgren.

– Detta är en uppladdning inför halloween. Då får folk inspiration till sina egna maskerader. Och så vill vi skänka lite glädje i höstmörkret, genom att skrämmas. Haha.

Mer läsning

Annons