Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya Parken laddar om

Annons

Även vårprogrammet på Parken ( före detta Estraden) har börjat ta form. Och bland de största bokningar som de nya entreprenörerna Johan Näsman och Emil Haglund fått klart med är Iron Maidens förre solosångare (1994-99) Blaze Bayley.

Han kommer till Gävle på självaste Valborgsmässoafton och har Enemynside samt det Gävle-baserade bandet Ground Mover som förband.

Ett annat intressant gästspel görs av Dan Reed (från Dan Reed Network) som åker på akustisk turne. Till Parken i Gävle kommer han fredagen den 13 mars.

Succén ”Cash Is King” med Dan Königsson i spetsen är också klar för ett gig fredagen den 27 mars.

I dansprogrammet märks Barbados (9 mars), lokala Moonwalkers (27 feb), Mickeys från ”Dansbandskampen” (24 april) liksom Shake (28 feb) och Zlips (8 mars).

Varför nöjearenan bytt namn förklarar de nya entreprenörerna så här:

– De flesta i Gävle med omnejd kallar ju området för Parken...

En stor renovering av den anrika lokalen har påbörjats med en rejäl ansiktslyftning av artistloger, toaletter, entrén med garderober. I och med detta vill parken satsa på att få igång stället igen genom att boka artister själva. Biljetterna till i tur och ordning The Moonwalkers, ”Cash Is King”, Barbados, Dan Reed, Mickeys och Blaze Bayley släpptes på www.ticster.com i går.

Mer läsning

Annons