Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pernilla Wahlgren i en barsk tango

/

Annons

Pernilla Wahlgren tänker inte komma sämre än på en fjärdeplats i ”Let’s Dance”. För då vinner hon vadet mot storebrorsan Niclas Wahlgren – och han måste tatuera in ”Pernilla Wahlgren äger mig” på sin rygg!

Förra veckans samba imponerade föga på ”Let’s Dance”-domaren Tony Irving, som tyckte att Pernilla Wahlgren borde lita på sin ”naturliga kroppsrörelse.”

Men den här veckan är det just det hon inte ska göra. För då blir den strama tangon inte en tango.

– Min kroppsrörelse vill göra så mycket mer. Jag har aldrig dansat en så här stel dans. Och jag har heller aldrig spelat en barsk roll i hela mitt liv. Det här att vara helt allvarlig, den aggressiva typen, har jag aldrig gjort förut. Det är kul, men det är också en utmaning just för att det är så långt ifrån mig, säger sångerskan.

Att vara med i TV 4:s danstävling innebär hårt jobb. Pernilla Wahlgren och danspartnern Tobias Bader måste ofta repetera på nätterna för att känna att de är redo att möta publiken och domarna i direktsändningen.

– Alla säger ”Men gud, det är bara en tävling”, men du ska ändå stå där inför 1,7 miljoner människor och dansa. Det går inte att ta det med en klackspark, menar hon, och medger att hon är trött eftersom de föregående kväll repat fram till klockan tre på morgonen.

Ändå känns det aldrig riktigt som att danserna sitter till 100 procent:

– Varje fredag är det skräckblandad förtjusning, för lika kul som det är att få visa det man repat på hela veckan lika läskigt är det.

Skräckblandad förtjusning upplever också storebror Niclas Wahlgren, som kom femma i samma program 2009.

– Vi har slagit vad. Om jag kommer bättre än vad han gjorde så ska han tatuera in ”Pernilla Wahlgren äger mig” på sin rygg. Det blir fruktansvärt kul. Det är klart att man vill komma långt, men jag önskar det särskilt för den sakens skull, skrattar hon.

Niclas Wahlgren träffade sin hustru Laila Bagge Wahlgren i just ”Let’s Dance”. Nu har programledarna uttryckt förhoppningar om att även Pernilla Wahlgren ska finna kärleken – i motståndaren Marcus Schenkenberg. Enligt sångerskan själv är det inte helt uteslutet:

– Vi får se, han är trevlig kille och... Ja. Man kommer ju varandra nära när man jobbar så här. Vi får se, just nu är vi bara kompisar.

Mer läsning

Annons