Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rockig hårshow på Harrys

/
  • Nesrin Öztürk, 32 år, säljare, och Sofia Hedqvist, 21 år, egen företagare. ”Vi har åkt från Stockholm för att se den här fantastiska hårshowen. Tror det kommer att bli små detaljer i hårmodet, en lock här och där, fjädrarna är nog ute i Stockholm men man vet aldrig. Stora hår och ljusbruna toner”. 
  • Hårmodeller som var med i showen.  
  • Annelie Henriksson, 38 år, Hofors, frisör. ”Årets trend bland frisyrer tror jag kommer bli Looren-luggen, lockar och blonda toner”. 
  • Sara Bolay, 20 år, Uppsala, Miss World-kandidat top-5 2011, Hanna Skoglund, 19 år, modell, Uppsala, Maxime Calington, 22 år, Ystad/Malmö och Miss World-kandidat 2011 kom trea i tävlingen ”Vi tror det kommer bli mycket lockar i håret och stora hår med volym och löshår. Rosa toppar och utväxt upptill”.
  • Annica Lindström, 53 år, Sundsvall, arbetar på Hårlinjen. ”Vet inte riktigt men mer färger i håret tror jag på”. Margareta Selander, 49 år, Timrå. ”Svårt och säga vad som är trenden. Det var lättare förr när alla ville ha page eller permanentat. Trenden är olika beroende på vad kunden passar i”. 

Häromkvällen flög det hår över gästerna på restaurang Harrys i Gävle när det var dags för Four Reasons mästerstylister Charles och Angelica att rocka loss på scenen med saxar, spray och färg.

Annons

En extraordinär hårshow på scenen med både Miss World Sweden-modeller och lokala hårmodeller. Vid midnatt kunde den som vågade ta chansen att bli klippt och stylad på scenen, dessutom rocka och komma loss till discjockeyn Miss Lopez housemusik. Linda Sundkvist stod för smink och make på modellerna. En kväll för både frisörer och kroggäster att ta del av årets nyheter inom hårfashion.

GD Nöje vimlade litet grand bland gästerna och ställde frågan: Vad tror du blir årets trend i hårväg?Maria Hammarberg  

Mer läsning

Annons