Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Samma procedur som förra året...

/

Om det är som reklamen säger ”världens bästa ABBA tributeband” kan kanske diskuteras, men de gör sina covers och imitationer med stor skicklighet.

Annons

Det vet många i Gävle med omnejd nu eftersom det inte är första gången denna konstellation gästar konserthuset.

De var här även på senhösten förra året och gillades av såväl publiken som vår recesent Christina Smedbakken. Så här skrev hon:

”En fantastiskt bra covershow. Hela det fullsatta konserthuset förstod direkt vad det var frågan om när de två sångerskorna föreställande Agneta och Annefrid dansade in på scenen, uppbackade av ’Benny’ på elpiano och ’Björn’ på gitarr. Sångerskorna dansade samspelt samtidigt som de med imponerande sångröster övertygade med förebildernas typiska melodistämmor”.

Nu är de ute på en ny Sverigeturné och bandet som kallar sig 1974 (året för originalgruppens stora genombrott) har turnerat flitigt i hela världen och bland annat spelat med storheter som Rod Stewart, Spice Girls, Kylie Minogue och Sir Cliff Richard.

De allra flesta klassiska hits som ”Dancing Queen”, ”Take A Chance On Me”, ”Thank You For The Music” och ”Waterloo” finns med. Även om det kallas för julshow (i kombination med julmatserbjudande) är det inte särskilt mycket jul över låtarna, men det kanske bara känns bra med tanke på nuvarande väderlek. Förra året gjorde gruppen i alla fall en version av ”Winter Wonderland”...

Mer läsning

Annons