Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sit-down med Jesper

/

Jesper Odelberg står för kvällens huvudakt på stand up-klubben. Han har varit med i branschen sen 1995 och gjort åtskilliga turnéer runt om i Norden.

Annons

Med självutlämnande stil skämtar han ofta om Cerebral Pares eftersom han själv har en cp-skada.

Jesper hade sitt stora genombrott 1997 i SVT-programmet ”Släng dig i brunnen” . Efter att ha briljerat där vill alla ha denne elake, träffsäkre och utmanande komiker. Han har en vass tunga men visar alltid värme och kärlek för de svaga och utsatta.

1998 turnerade Jesper tillsammans med Jan Bylund, Thomas Oredsson och Håkan Fläder. De gjorde showen ”Den onde, den gode och den fule” i 70 föreställningar. 1999 gjorde han showen ”Är du CP eller ...?” på Backa Teater tillsammans med Lasse Linderoth (Ali Hussein). Han medverkar också i Jonas Gardells film ”Livet är en schlager”.

Jesper jobbar också som musiker. Han har bland annat varit med i krogshowen ”Stereo” tillsammans med Tripple and Touch. Teater, television/film, standup och musik, allt det där finns på Jespers repertoar. Han brukar förresten kalla sin show för ”Sit-down!”

Med på scenen denna extraordinära kväll blir Anna Siekas, Peter Drake samt en och annan överraskning. MC: Hans Carstensen.

Mer läsning

Annons