Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spegeln bjuder på stjärnspäckad vår

/

Annons

Hello Saferide, Freddie Wadling, Di Leva, Miss Li och Marit Bergman. Alla kommer de till Spegeln för att bjuda på avskalade, intima konserter.

Ja, det går knappast att klaga på de bokningar som hittills är klara på Spelplats Gävle under vårsäsongen.

För de flesta av artisterna handlar det om efterlängtade repriser. Som exempelvis Miss Li, som gjorde en succéartad spelning på Spegeln hösten 2007. Nu kommer hon igen torsdagen den 16 april.

Dessförinnan, den 1 april (nej, det är inget skämt), släpper den Borlängebördiga rocktjejen ett nytt album, det fjärde i ordningen.

Lördagen den 14 februari är ett annat datum att komma ihåg. Då kommer den nyligen Grammisbelönade Annika Norlin till Gävle med sitt Hello Saferide-projekt. I höstas kom albumet “More Modern Short Stories From Hello Saferide” och låg länge på albumlistans topp-20.

En vecka senare är det Freddie Wadlings tur att äntra scenen. Han är ute på den första sammanhängande turnén sedan 2005 som följde på soloskivan ”Jag är monstret”.

Thomas Di Leva gjorde på senhösten succé med sin utsålda föreställning ”Låt kärleken växa” med bland annat tre spelningar på Spegeln. Nu görs det en fortsättning med en något omarbetad föreställning.

Marit Bergman åker på turné tillsammans med ett piano. Efter några soloframträdanden i somras, samtliga väldigt lyckade, passar nu Marit på att resa hela riket runt på samma sätt.

Mer läsning

Annons