Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bättre än Need For Speed

/

Annons

Need For Speed-serien är inte längre herre på täppan. Med Midnight Club: Los Angeles tar Rock star över initiativet. I det här streetracingspelet bjuds visserligen inte på några stora nyheter, men allt görs så bra att det är svårt att värja sig.

Spelets historia är förutsägbar; du ska göra karriär i LA:s olagliga streetracingscen till takterna av hiphop, dåliga skämt och allmänt macho attityd. Karriärläget med sina härliga möjligheter att styla de bilar man kör är kul, men framför allt är det den galet snabba racingen som lyfter. Det finns olika slags tävlingar och du väljer fritt från en karta, där tävlingarna är markerade efter svårighetsgrad.

Sedan kör du längs hårt trafikerade gator mot motståndare som är ondskefullt smarta. Även om det i grunden är enkel arkadracing måste man koncentrera sig hela tiden, annars blir man antingen prejad av en konkurrent eller frontalkrockar med en civil bil. För att göra saken än värre kommer polisen farande i slutet av nästan varje lopp.

I valet mellan årets Need For Speed: Undercover och Midnight Run: Los Angeles tvekar jag inte en sekund. LA vinner med bred marginal.

Mer läsning

Annons