Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stig Helmer Jr på Gasta

/
  • Koimiker och skådis. ­Tobias Jacobsson kan ses på Gasta i kväll och på bioduken i julhelgen.

Stand up-klubben hälsar i kväll den unge Stig-Helmer Olsson välkommen. Ja, alltså skådisen som spelar denne i Lasse Åbergs film ”Stig Helmer Story” med premiär på juldagen.

Annons

Tobias Jacobsson är komiker också och han var med på Gastas lilla gästriketurné i slutet av august. Han är känd för att ha en snäll igenkänningshumor.

En annan som uppträder i kväll är Cecilia von Strokirch med fem års erfarenhet i branschen. Hon är känd för sina rappa repliker och smarta reflektioner. Just nu är hon aktuell med sin show ”En jojobantares bekännelser”. Hon har också turnerat med Yvonne Skattberg och Ann Westin med showen ”Offroad – en comedyshow för oss som spårar ur”. 

Isak Jansson är en flitig gäst på Gasta och kommer nu åter. En mästare på diverse imitationer. Allt ifrån australiensare till prinsessan Victoria. Han jobbar även som manusförfattare, workshopledare, filmare och kulturproducent. Han är just nu aktuell med sin show ”Filosofi för sinnesslöa”.

Andra som dyker upp på scenen är David Larsson, Per Rydkvist, Mathias Heldevik och Peter Drake. Kvällens värd är Hans Carstensen.

Mer läsning

Annons