Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Storslaget och minnesvärt

Annons

Så minns jag 2011

Getaway Rock festival (Gasklockorna): Storslaget och minnesvärt med några av de allra bästa artisterna på tablån. Opeth, Mr. Alice och Hammerfall på samma festival; påtagligt svårslaget!

Skyrim PS3 (Bethesda Softworks): Inget med musik att göra och inget jag recenserat. Men denna Elder Scrolls installation är grymt otåligt inväntad, och jag kan bara säga: Vilket spel, vilket spel!

Baskery & Coulisses @ Spegeln: Grym atmosfärisk soloakt som förrätt, explosiv och dynamiskt galen country till huvudrätt. I rest my case.

Ismael @ Skänken (Berggrenska gården): Övervåningen på restaurangen blev under ett par timmar mysig skådeplats för catchiga låtar som hejdade tiden en aning. En riktig upplevelse.

Ison & Fille @ Club So Fresh: Allmänt härlig stämning under gamla O’Learys kryddades ytterligare med vass och närvarande live-akt. Ingen var missnöjd.

Bert Deivert & Christy O´Leary @ Konserthuset: Irländskt när det är som bäst, fruktansvärt mysig och trevlig musikupplevelse.

”Scream 4”: För mig som följt serien sedan jag såg ”Scream 1” som första verkligt läskiga film när den först kom ut, var denna fjärde film i serien ett gyllene tillfälle till nostalgitrip. Kanske säger mer om min ringa ålder än om filmen, dock.

Limitless: Smaken är ju som bekant delad likt baken, men frågar ni mig är detta en Grym film. Snygg, smart och välgjord. Har du inte sett den än, get down to it already! 

Bäst med 2011: På rak arm är mitt allra bästa minne från det gångna året min förlovning i mars. Duger inte det som höjdpunkt står jag gärna över att nominera ;)

Sämst med 2011: Det regniga vädret tog liksom udden av sommaren, och med tanke på att sommaren är höjdpunkten på året (objektiv iakttagelse) så tog lågtrycket därmed udden av hela året.

CHRISTINA SMEDBAKKEN

Mer läsning

Annons