Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Thomas Järvheden ny i ”Ladies Night”

/
  • Thomas Järvheden har gästat GASTA som stand up-artist, men den 24 september kommer han och ”Ladies Night” till Läkerol Arena.

Komikern Thomas Järvheden blir ny medlem den sjätte omgången av ”Ladies Night”. Allt tack vare kompisarna Måns Möller och Andreas Johnson.

Annons

– Innan jag pratat med Måns och Andreas kändes det bara stort och mystiskt, säger Thomas Järvheden.

Den 23 september är det dags för turnépremiär i Västerås för sjätte upplagan av ”Ladies Night” och kvällen därpå showar gänget i Läkerol Arena i Gävle.

Förberedelserna har redan börjat. I år bildar Martin Stenmarck kvintett med Brolle, Frank Andersson, radioprataren och restaurangmannen Anders Timell och komikern Thomas Järvheden.

Men det var inte självklart att Thomas Järvheden, 37, skulle tacka ja när han fick frågan. Först var han tvungen att ringa kompisarna Måns Möller och Andreas Johnson.

– Innan jag hade pratat med Måns och Andreas kändes det mest stort och mystiskt. Måns och Andreas har varit med tidigare år och hade enbart positiva saker att säga. Då bestämde jag mig. Man ska inte dö nyfiken, säger Thomas Järvheden.

Liksom tidigare år är enbart kvinnor välkomna i publiken. Konceptet passar Järvheden perfekt.

– Det känns bra av rent egoistiska skäl. Jag har jobbat med stand up sedan 1998. Det har lärt mig att ju fler tjejer i publiken desto snabbare blir det glad stämning, säger han.

”Ladies Night”-veteranen Martin Stenmarck känner sig lika entusiastisk som Järvheden, trots att han gjort showen i snart fyra år.

– Jag kan tänka mig att jag gör ”Ladies Night” när jag är femtio, med pauser emellan så klart. Det är så kul att få jobba med människor som är bättre än jag, säger Thomas Järvheden.

Mer läsning

Annons