Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trivsam skånsk temakväll med bläddrande komiker

/
  • Bläddrande komiker. Nils Lind, en av gästkomikerna när stå upp-klubben Gasta hade en skånsk temakväll.

Annons

Det var praktiskt taget fullspikat på Å-krogen när stand up-klubben GASTA satsade på en skånsk temakväll i onsdags.

Stämningen var på topp, fyra gästkomiker var på plats och Hans Carstensen och Stephan Ahlgren, komiker från Gastas styrelse kompletterade programmet.

Headlinern Marcus Johansson fick en kväll som han sent ska glömma. I publiken satt nämligen en herre och ropade ”Zlatan” hela tiden.

Det satte givetvis Marcus på prov, han tappade tråden men visade då upp en imponerande skicklighet i att improvisera. På så sätt blev det ännu roligare.

Marcus Johanssons proffsighet i sin helhet var kvällens största behållning. Hans skämt låg i undertecknads smak och det märktes att han har uppträtt med många av de stora i branschen. Hemma i Malmö driver han tillsammans med Tomas Högblom, också på plats i onsdags, en av de mest etablerade klubbarna i Sverige – ”Oslipat”.

Cecilia Ramstedt försvarade den kvinnliga delen av stand up-komiker och även hon driver en egen klubb i Malmö (”Stupa”).

Nils Lind hade ett för stand up comedy annorlunda framförande då han körde igenom sitt nummer med hjälp av ritade figurer på ett blädderblock. Skojigt det också.

Mer läsning

Annons