Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Veckans klipp: Kung Jerry på Holmarna

/
  • Nu är det klippt. Cilla Domstad tar snart över driften på Holmarna och Micke Finell (till höger) lämnar efter åtta år över ägarskapet. Rockfarfar Jerry Williams dök upp i Skutskär för att hjälpa till med symboliken.
  • Refreshments och dragracingbilen. Bandet sponsrar Janne Selinder (till höger på bilden) i dennes tävlande. Övriga från vänster är Jocke Arnell, Jonas Göransson, Mats Forsberg, Johan Blohm , Micke Finell och ”hemlige gästen” Jerry Williams.
  • Brolle, Filip & Fredrik och Whitesnake. Ja, nog är det i sanning brokiga önskemål som Christoffer Ågren och systrarna Sofia och Zandra Jansson har beträffande gästartister på Holmarna.
  • Varför inte Just For Fun och samlingsplats för cruisingen? Undrade Janny Pettersson från Kungsgården och Christer Lundberg från Skutskär.
  • Det verkar finnas mycket potential i nya ägaren, så vi litar på henne. Säger från vänster Åsa Fexlin, Kent Helsing, Anna Mårtensson och Lisbeth Sandmark.
  • Rock’n’roll, hur mycket som helst. Det är Tina Wallbergs högsta önskan om det siom ska hända på Holmarna

Annons

Inget regn, men tyvärr kylslaget värre för att vara den 1 juni. Det bidrog till att säsongspremiären på Holmarna i Skutskär inte blev någon egentlig publiksuccé.

”Hemlige gästen” Jerry Williams dök i alla fall upp som hastigast och utan att själv uppträda. Han körde inte in på motorcykel utan i personbil i sällskap med sin hund. Jerry kom enbart för att klippa det snöre som symboliserade en nystart för den gamla 100-åriga parken som efter midsommar övertas av nya ägarinnan Cilla Domstad.

Micke Finell höll ett kort tal och ceremonin var snabbt över. Folk ville väl hellre gå in i samlingslokalen för att värma sig innan förbandet We Need Cash skulle äntra scenen vid 22-tiden. Huvudakten The Refreshments tog sedan vid och spelade en bra bit in på det nya dygnet.

GD Nöje var på plats för att ta tempen på några i publiken och frågan som ställdes löd kort och gott: vad vill du/ni ska hända här på Holmarna?

Mer läsning

Annons