Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vill du vinna biljetter till Özz Nûjens humorshow?

/

Komikern Özz Nûjens första egna och högst personliga föreställning "Dålig stämning" kommer till Gävle konserthus i morgon, endast två dagar efter turnépremiären på Cirkus i Stockholm.

Annons

I föreställningen utforskar Nûjen varför vi svenskar ständigt anstränger oss så för att undvika dålig stämning, och vad som blir konsekvensen när vi inte vill vara till besvär. Med sitt eget livs toppar och dalar som utgångspunkt, tar han med publiken på en högst personlig och fängslande resa.

GD Nöje kan nu erbjuda ett antal VIP-biljetter (vinnarna får två vardera) till de läsare som är har turen med sig i utlottningen. Det enda som du behöver göra är att svara på nedanstående fråga och mejla svaret jämte namn och telefonnummer till utlottning@gd.se före klockan 13 på fredagen den 17/2. Vinnarna meddelas därefter personligen vid 14-tiden och entrébiljetterna kan avhämtas i konserthusets reception innan föreställningens början.

Frågan lyder: Vilken film med Michael Douglas har varit Özz Nüjens inspirationskälla när han skrev manuset till "Dålig stämning"? 1. Farlig förbindelse, X Falling Down, 2. Wall Street.

Mer läsning

Annons