Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norrsundet vann mot Stensätra på Lindövallen

Annons

Efter en mållös första halvlek tog Norrsundet över matchen mot Stensätra i andra halvlek. Till slut vann Norrsundet tisdagens hemmamatch i division 4 Gestrikland med 2–1.

– Matchen börjar bra från vår sida i ungefär 10 minuter. Då går vi in och pressar Stensätra till misstag, men efter det så tappar vi i tempo och första halvlek rinner liksom ut i sanden utan några större chanser för något lag. I halvtid bestämmer vi oss för att höja tempot och sätta mer press på dem. Men vi kommer inte in i tempo ändå. Sedan kommer Stensätras 0–1-mål på en tveksamt dömd frispark och då vaknar vi till och börjar pressa, och det dröjer inte länge innan vi kvitterar. Efter det så vill vi fortsätta på den inslagna vägen men drar ganska direkt efter på oss ett rött kort och vår press avtar igen. Vi lyckas dock höja oss i intervaller och lyckas sätta segermålet till slut, kommenterade Norrsundets tränare Robert Berglund efter matchen.

Det betydde fjärde matchen i rad utan seger för Stensätra.

Målgörare för Norrsundet var Lukas Bergman och Richard Uppman, medan Stensätras enda mål gjordes av Khochin Ali.

Stensätra har haft en tuff start på serien och har bara ett poäng efter fyra spelade matcher. Norrsundet har åtta poäng.

Nästa motstånd för Norrsundet är Ockelbo. Stensätra tar sig an Hofors hemma. Båda matcherna spelas fredag 17 maj 19.00.

Annons