Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu är Inner Wheel i Sandviken på gång

Nu har höstens spännande aktiviteter hos Sandviken Inner Wheel-Klubb inletts.

Det första medlemsmötet hölls, som de flesta gångerna, på Restaurang Kanalen. Kvällen inleddes med mingel och årsmöte och därefter åts en god middag.

När alla pratat en stund var det dags för kvällens begivenhet – ”Motion och rörelser i vardagen” med Maria Persson!

Maria visade hur man fick kroppen att vakna på morgonen, utan att först stiga ur sängen. Därefter många bra övningar för att inte stelna till under resten av dagen. Knipövningar ingick också!

Mycket skratt och fniss från medlemmarna när Maria visade hur alla muskler skulle stärkas och sträckas. En mycket trevlig stund med bollar och gummiband gick väldigt fort. Så enkla redskap och ändå så effektivt! På bilden instruerar hon ett glatt gäng innerwheelare.

Inner Wheel är öppen för alla kvinnor som delar vår värdegrund – Vänskap. Hjälpsamhet och Internationell förståelse. Välkommen till oss du också! Första onsdagen i varje månad. Nästa gång den 3 oktober.

Text: Kerstin Jonson

Foto: Margareta Karlsson