Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya styret ger lite framtidstro för ytterområdenas utveckling

Annons

En hälsning till det nya styret i Gävle kommun: Tittade på SVT Gävleborgs nyheter på måndagskvällen. Ni gjorde ett mycket bra intryck! Det börjar kännas lite framtidstro för ytterområdenas utveckling. Förstår att mycket pusslande behövs i budgetarbetet för att göra oss alla utanför urbaniseringens sfär nöjda. Men ni verkar vara en bra början för att lyckas.

Bostäder för gamla och unga så att ytterområdenas befolkning kan öka är mycket viktigt. Detta är en fråga som bör ligga högt upp på dagordningen. Det ger en framtidstro för våra affärsidkares olika slag.

För besöksnäringen och övrig turism är Gävles del av Jungfrukusten en viktigt fråga. Försköning av hamninloppet Norrsundet upp till Ådala förbi Fyren skulle betyda mycket för år del av Jungfrukustens attraktivitet. 

Ja, det får räcka. Er nystart på Gävles kommande styre känns bra. Väntar med spänning vad jag kan berömma er för om några år.

Många framtidshälsningar

Stig e

Hille bibliotek räddas – men ingen strandpromenad vid Gavleån i nya styrets budget: "Vill inte fälla träden"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare