Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Nyansera debatten lite..."

Annons

Hej Keb!
Dags att nyansera debatten en aning. Förlust borta mot Frölunda måste man kunna leva med. Man gjorde ändå en klart bättre match än de man gjorde innan uppehållet. Det skapades målchanser, men Honken var fenomenal igår. Hur många lag hade inte samma situation mot Brynäs och Markström i höstas? Jag tyckte i alla fall att det fanns positiva sidor med de 2 första perioderna igår som kan vara bra att ta med sig inför de sista 7 matcherna.

Widing verkade dock vara lite ur balans. kanske lyckades Frölunda snacka honom ur balans. Att han dessutom inte stod upp för sig själv efter att ha toksatsat mot DiPienta var ju lite märkligt. Han har tidigare visat att han inte backar för en fight. Om nu DiPienta skulle få en avstängning så missgynnar det ju bara Brynäs eftersom Frölunda kommer att möta konkurrenter till Brynäs.

Angående Brynäs dåliga målproduktion så beror det inte bara på avsaknad av naturliga målskyttar. Brynäs spelar ju med defensiv-tyglar och därför blir anfallen mest sporadiska och i bästa fall deltar 2 spelare i anfallszon. Man tycks ha svårt att hitta balans mellan försvarspel och anfallsspel. Samma sak förra året men då vägde det över åt anfallshållet. En annan anledning är naturligtvis det dåliga PP-spelet, men även där fanns det glimtar av förbättring igår.

Nya friska tag på torsdag!

//Uffe

SVAR:  Alltid kul med olika åsikter - men det här var ett på tok för långt inlägg.
* Det får gå för den här gången - men icke nästa!

Mer läsning

Annons