Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nytt koncept i Gästrikland – nu kan du få dina paket med morgontidningen

Sedan i början av februari kör tidningsbuden även ut paket när de levererar morgontidningen. Tidningstjänsts samarbete med Early Bird gör det möjligt att få sitt paket levererat före klockan sju på morgonen.

Tjänsten som heter Early Bird är en del i det nya avtalet mellan Tidningstjänst och Mittmedias ägare Bonnier om utdelningen i norra Sverige.

Tidningsbudet har både tidningar och paket med sig och tjänsten är möjlig att välja oavsett om du är prenumerant eller bara har beställt något från nätet.

– Vi ser paketleveranserna som ett bra komplement till vår huvudverksamhet eftersom vi passerar de flesta adresser på natten säger Örjan Nordström, distributionschef för Tidningstjänst i Gästrikland, i ett mejl.

I nuläget går det att beställa från ett 15-tal webbshoppar, exempelvis Apotea och Lyko.

– Vi har mjukstartat med leveranser från några få e-handlare och fler kommer att kopplas på allteftersom vi blir varma i kläderna, säger Örjan Nordström.

Från den första mars kommer tjänsten Early Bird även att finnas i Hälsingland.