Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ockelbo behöver ett hotell

Annons

Trots att befattningshavarna i Ockelbo kommun huserar i samma fastighet som det befintliga hotellet slår nyheten tydligen ner som en bomb att hotellet är helt nerslitet och att ingen rust gjorts sedan 1960-talet.

Ja, hur var det nu strutsen gjorde?

Det är ju verkligen synd att inte Ockelbo har ett hotell värt namnet. Snälla kommun, schabbla inte bort det mycket gynnsamma läge som nu infunnit sig med Wij Trädgårdar, Vildmarksgalleriet, älgparken, Ockelbo marknad, skidturister från Kungsberget, tågdagarna i Jädraås etcetera, och sist men inte minst är ju kommunen hovleverantör av en livs levande prins. Bättre draghjälp reklammässigt går nog inte att få bara kommunen har förstånd att utnyttja detta.

Huvudfrågan kvarstår dock, var ska besökarna bo?

Svaret är tyvärr, i andra närliggande kommuner och detta får till följd att Ockelbo kommun och näringsidkare ger bort intäkter som borde komma kommunen och företagen tillgodo.

Varför inte bygga ett hotell och varför inte döpa det till Hotell Prins.

Lycka till Ockelbo kommun!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare