Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Prins Daniel förlorare i tv-soffan

/

Han kör tre träningspass i veckan och har klarat tio gånger 100 kilo i bänkpress. Men matchen om fjärrkontrollen i tv-soffan har prins Daniel förlorat. På Haga slott är det en sessa som zappar.

Annons

– Åh, det gör Victoria! Så fort jag sträcker mig efter fjärrkontrollen, är hon där och viftar bort min hand! säger prinsen i en intervju för Grunden Bois medlemstidning Magazinet.
Den gjordes när han nyligen besökte föreningen i Göteborg, som är speciellt inriktad på idrottare med intellektuella funktionshinder.
Några av de aktiva fick då chansen att ställa frågor till Daniel. Bland annat om han och makan hunnit vårstäda på slottet.
– Vi har lite hjälp med det men vi är med och snyggar till vi också!
Att han föredrar skidor framför snorkling, hellre tar senap än ketchup och att risgrynsgröt slår havregrynsgröt är andra avslöjanden.
Han berättar också om sporter han ägnat sig åt – motocross, hockey, innebandy, basket, golf och fotboll – samt att han föredrar skivstång för sina biceps.
Att hustrun också är stark intygas av Daniel. Han trivs bra i sin nya roll som prins men glömmer inte att vattna rötterna.
– Jag umgås fortfarande med mina barndomskompisar, som jag haft sedan fem sex års ålder. Det är viktigt att hålla kontakten, tycker jag, säger prins Daniel till tidningen.

(TT)

Mer läsning

Annons