Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Oddsen på Brynäs sid..."

Annons

Tjena Keb!
Intressant läge inför de två avslutande hemmamatcherna. Oddsen är ju definitivt på vår sida, men inget är klart förrän det är klart. Hoppas inte grabbarna i laget blir ängsliga om de hamnar i underläge på torsdag, de måste kämpa på med bra moral och kämpaglöd som de gjort så många gånger förut trots underläge.

Fråga Keb, hur tror du matchbilden kommer att se ut i inledningen på torsdag? Orkar BIF ta kommandot och bestämma där ute eller spelar man mer disciplinerat och sätter försvarsspelet i första rummet?

Sedan tror jag det kan bli bra med folk på torsdag, var in på Ticnet och skulle boka biljetter och fick intrycket av att det var ganska uppbokat runt om i arenan faktiskt. Men Ticnet kan ju strula till det ganska ofta så det kanske inte alls är så mycket sålt som jag tror.
Viktigt att fansen sluter upp till denna riktigt viktiga match tycker jag, eller hur?Ja, förhoppningsvis var trötthetstecknet från sista perioden i Jönköping av övergående natur, så att brynäsarna kan ta initiativet på direkten och visa vem som bestämmer i Läkerolen.

Mer läsning

Annons