Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi behöver en riksdagsledamot som jobbar för hela länet

/

Annons

Beckmans kommunikativa förmåga har underskattats av somliga i vårt parti. Jag vill hävda att han är en av de vassaste i Sverige på sociala medier, skriver Niclas Bornegrim M, ersättare i kommunstyrelsen, ledamot kommunfullmäktige och ordförande Gästrike Räddningstjänst

Inför nästa helg förs en debatt inom Moderaterna om vem som bäst kan företräda vårt parti och ytterst vårt läns medborgare i Sveriges riksdag. Jag vill här passa på att ge min syn!

För att kunna företräda länet måste man på djupet förstå människors syn på samhällsproblem och vilka lösningar som behövs för att åtgärda dem. Vi går nu mot en av de stökigaste och mest turbulenta valrörelserna i modern tid.

För att kunna hantera debatter och göra Moderaternas politik begriplig krävs en person som förstår hela vårt läns förutsättningar.

Allt detta kräver en delaktighet på ett sätt som kräver enormt mycket energi. Det finns väldigt få politiker på riksnivå som har en sådan påtaglig närvaro i länets samtliga delar som Beckman lyckats uppvisa under hans tid i riksdagen, för vi som känner Beckman vi vet!

Den bredd av frågor som länet innefattar: från stad till landsbygd, kräver en inlyssnande attityd. Man måste kunna hantera såväl rovdjursfrågor i Ljusdal, som hur integrationen fungerar (eller inte fungerar) i Gävle. Man måste därutöver kunna förstå hur näringslivet funkar och vad som skapar jobb. I alla dessa delar kvalificerar Beckman och har dem out standing bästa förutsättningarna.

Beckmans kommunikativa förmåga har underskattats av somliga i vårt parti. Jag vill hävda att han är en av de vassaste i Sverige på sociala medier. Att vara aktiv i dessa digitala kanaler - och framförallt kunna hantera dessa plattformar på ett professionellt sätt – är en förutsättning för att nå ut till länets medborgare och våra väljare.

Vi ska vara stolta över vår riksdagsledamot som envetet driver en framåtblickande och lösningsorienterad agenda på riksnivå. Det var ett felsteg av vår nomineringskommité att köra över medlemmarnas tydliga utfall i omröstningen. Nästa helg är det bara en sak som gäller: Beckman på förstaplats på riksdagslistan inför nästa års val. Inget annat duger.

Niclas Bornegrim M

Ersättare i Kommunstyrelsen

Ledamot Kommunfullmäktige

Ordförande Gästrike Räddningstjänst

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons