Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Allt mindre jul i Gävle

Annons

Till ansvariga för mer jul i Gävle: Glad i hågen åkte jag ner på stan första advent för att se julskyltningen. Det skulle bli spännande att se julskyltningen i år då det gjorts så mycket reklam för mer jul i Gävle. Men vilken oerhörd besvikelse! Kring Stortorget ser allt ut som en helt vanlig veckodag med undantag för något enstaka extra marknadsstånd här och där.

Var finns alla mysiga julmarknadsstånd där du kan köpa lotter och julprydnader? Var finns glögg och pepparkakor att köpa? Någon karusell för barnen? De enda som försöker hålla på traditionerna var Lions – all heder åt dem. Nej, skärpning alla ansvariga och dito köpmän. Inte kan det väl vara det här ni gjort sån reklam för?

Återgå till traditionsenlig julmarknad utan en massa krimskrams. Köpmän – sätt en stolthet i att dekorera era skyltfönster fint. Dagens barn kan behöva lära sig att vänta på något för ovanlighetens skull. Alla affärer behöver inte var öppna varenda dag i veckan. Vi behöver inte köpa skor, kläder etcetera just på skyltsöndagen. Nej håll affärerna stängda och skapa lite mysig julstämning. God Jul!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons