Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är detta Brynäsandan?

Annons

Läste för ett tag sedan att Brynäs IF inte vill bygga någon C-hall vid Läkerol Arena, detta trots att det finns ett avtal som säger att hallen ska stå klar till våren 2009. Man skyller på bland annat höjda driftskostnader.

Jag hoppas verkligen att Gävle kommun står på sig att avtal är avtal och att dessa ska följas. Är det annars okej för mig som privatperson att strunta i att betala den kommunala dagisavgiften och den kommunala tomträtten? För driftskostnaderna på mitt hus har ju också gått upp! Precis som för Brynäs.

Läser sedan någon vecka senare att Kultur och Fritid vill bygga idrottshallar och ishall i Gävle. Bra så långt!

Kommer lite längre ner i artikel och sätter kaffet i vrångstrupen. Vi vill bygga en ishall till, antingen på Brynäsvallen eller Testebovallen.

Hur kan kommunen ens komma på tanken att bygga en ishall på Brynäsvallen ÅT BRYNÄS på Brynäsvallen (som är den förening som bedriver sin ungdomsverksamhet där)? Verkar det vettigt? Först bryter man avtal och backar om att bygga C-hallen och som tack för det så kanske man får en ishall på Brynäsvallen i stället?

Näe, bygg en ishall på Testebovallen i stället (där både Hille OCH Strömsbro bedriver sina verksamheter som är större än Brynäs!) samt tvinga Brynäs att bygga sin C-hall.

Gott nytt hockeyår!

Uterinken snart ett minne blott

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons