Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är Valbo för långt bort?

Annons

I torsdags, den 4 september, var jag på ett arrangemang Valbo bibliotek ordnade. Det var ett författarbesök där Linda Olsson berättade om sig och sina böcker. Jag blev mycket överraskad över att inte tidningarna valde att komma dit. Varför? Det var ett bra arrangemang av biblioteket med ett stort författarnamn. Är det bara för att det ligger i Valbo och inte i Gävle? Tacksam för svar.

Svar direkt:

Jag blev mycket glad när jag fick reda på att Linda Olsson skulle komma på författarbesök till Gävle kommun; har läst hennes två böcker och fascinerats av hennes språk. Extra imponerad var jag över att det var Valbo bibliotek som hade bjudit in henne och inte stadsbiblioteket i Gävle (och att det därtill var gratis entré!). Jag hade sett fram emot att höra henne, men blev i sista stund förhindrad och då är det inte lätt att få tag på en ersättare. Helst ska ju den som bevakar ett evenemang av den här typen ha läst författaren, eller på annat sätt skaffat sig kunskap om henne.

Din överraskning är alltså mycket berättigad och har jag den fullaste förståelse för. Ditt svar på frågan varför är däremot helt fel.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons