Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs kontra GIF:s dåliga tränar-lösningar

Annons

Det är patetiskt att se hur två anrika Gävle föreningar agerar i tränarfrågan. För GIF:s del agerade inte klubben förrän katastrofen stod inför dörren trots uteblivna resultat. GIF:s andretränare Andersson kastades in som en nödlösning men fick klubbens förtroende som huvudtränare året efter i ettan. Spelet och spelarna förändrades inte, det höll på kosta GIF ytterligare en nedflyttning i systemet.

I Brynäs fall tog sportchef ett dåligt beslut när han anställde Melin efter Bullan de flesta Gävlebor var ytterst förvånade över detta. Nu blev det direkt en katastrof, spelmässigt fungerade inget längre vilket Sjödin var medverkande till. Är videoanalytikern Larsson duktig enligt GD så verkar inte spelarna var imponerade, de gör samma dåliga beslut match efter match i anfallen och uppspelen.

Sedan lät sportchefen Sjödin ta över har inget hänt på isen. Spelarnas glöd är borta och spelglädjen finns inte utåt längre. Man tar inte i längre och passningarna är urusla. Inte en enda femma är godkänd spelmässigt inget händer. Har sett Brynäs spela sedan tvåan på Nynäs i blåsten och kylan. Nu känns en kyla från underliggande division påtaglig och ett tränarbyte är nödvändig. Sjödin är säker en jätttrevlig person men inte det Brynäs behöver just nu.

En sak till, förlorar man med 2-4 har man inte gjort en bra match.

JL

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons