Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Byt plats med Gavlestadion

Annons

Eftersom det är sånt tjafs med den gamla läktaren på Strömvallen och hur nya arenan ska se ut, varför inte byta plats med Gavlestadion? Där finns det plats att bygga hur man vill. Dessutom perfekt med parkeringar. Man pratar om att det inte finns tillräckligt med folk på matcherna. Konstigt när det är så begränsat med sittplatser.

Det finns många äldre som drar sig för att gå på grund av att dom inte orkar stå en hel match. En ny fräsch arena med öppningsbart tak vore perfekt. Skippa hotellet och lägg mer pengar på nya arenan.

Självklart ska Gefle IF ha en ny arena. Med ny arena kommer även publiken. Även friidrotten behöver en del pengar till att göra om Strömvallen till en friidrottsarena. Dom ska naturligtvis inte bli åsidosatta. Friidrotten tillbaka på klassisk mark. Nu har man läst och hört i medierna i flera år om kulturen. Det är gasklockor, konserthus, statyer och mycket annat skit som pengarna har gått till.

Tur att de inte blev någon kulturhuvudstad. Där sparade vi några miljoner. Så lägg ner kulturen ett tag och satsa pengarna på lite andra grejer, till exempel på vägar, vård, skolor, ungdomar och idrott, det är kultur det också.

Fotbollsfan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons