Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De tar kål på innerstaden

Annons

Staden levde, nu vete attan hur det står till. Inget händer. Centrum är tomt både på folk och annat som kan locka människorna att besöka staden. Och få dem att stanna till. Nej vi får bege oss utanför.

Tydligen vill inte de styrande att vi ska trivas och vilja besöka denna del. Undrar om de kommer att bemöter detta. Och händelsevis kommer med en plan hur de tänker att det ska bli.

De håller på att ta kål på innerstaden, kanske måste vi åka till en annan stad. Undrar hur de har det i Sandviken – eller är det den staden som de håller på att efterlikna.

Nej in med blommor, plantera fler träd som fåglarna gillar. Ta fram fontänen på Stortorget den samlade folk. Det måste bli lite mer trivsamt.

Var det inte det som dragkedjan över torget skulle symbolisera, att föra ihop människor? Men den är svår att finna likväl som mycket annat.

Hoppas nu att de som bestämmer hör av sig och kommer att visa hur de planerar. För vi vill veta.

Kom inte med bryggan i ån för den har kanske också frusit inne. Blomkrukorna som brukar stå på torget flyttas vid arrangemang men tar flera veckor att flytta tillbaks. Tro nu inte att vi invånare inte diskuterar detta, jo det gör vi väldigt ofta så gör något för vår trivsel

Gittan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons