Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det handlar om rättvisa!

Från den första juli ska alla pensionärer få åka gratis buss inom Gävle kommun!

Annons

Alltså behöver ingen över 65 år betala för att åka med kollektivtrafiken – utom den grupp som kanske verkligen behöver ett billigare åkande, nämligen alla över 65 som måste anlita Gävle kommuns färdtjänst för att ta sig till affärer och annat!

En färdtjänstberättigad pensionär måste betala minst två gånger 50 kronor för att ta sig till affären och hem igen. Den friska åker gratis!

SAP och MP, finns det ingen inom era partier som har något som helst begrepp om rättvisa? MP har inga egna idéer som vanligt utan flummar efter ”storebror”. Sossarna säger själva att de vill ha ett rättvist samhälle? Är det rättvisa att sparka på dem som redan ligger?

Inför omedelbart samma regler för färdtjänstberättigade pensionärer som för friska, det vill säga ingen egenavgift mellan 09.00 och 15.00.

Finns det någon rakryggad politiker inom sossekollektivet som kan svara och förklara för de drabbade, varför de inte får samma fördelar som friska?

Kostnaden kan inte vara något problem då minst 300 miljoner kronor (trolig slutsumma) kommer att satsas på GIF:s altare!

Förare inom färdtjänsten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons