Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Du måste skämta om Liberalerna

Annons

Ibland kan det vara svårt att skilja på allvar och ironi. Signaturen "Upprörd skattebetalare" vill också ha en löneförhöjning eller högre lön. Upprörd för att de styrande moderaterna och centerpartisterna höjt lönen för redan välbetalda tjänstemän i Gävle kommun.

Insändare: Jag vill också ha en extra löneförhöjning!

Det som får mig att höja på ögonbrynen är avslutningsraden "Tur att Liberalerna finns, de enda som konsekvent kritiserar allt slöseri."

Det måste vara skämtsamt då Liberalerna tillsammans med Moderaterna, Centern och Kristdemokraterna har makten i kommunen. I en koalition agerar man tillsammans och försvarar koalitionens agerande, åtminstone utåt.

För det andra har mig veterligen inte Liberalerna agerat mot att våra skattepengar hamnat hos dem som berikat sig genom skolföretag och vårdföretag. Att befolkningens skatter ska återinvesteras i vård, skola och omsorg har väl inte Liberalerna ansett. Snarare tvärtom.

Vi har inte heller märkt ett kraftfullt agerande mot ordföranden i Svenskt Näringslivs uttalande i Uppdrag granskning. Liberalernas kritiska syn på miljonärernas och miljardärernas skatteplanering är närmast obefintlig.

Däremot läxade nye moderatledaren Kristersson upp näringslivstopparna efter " vad fan får jag-uttalandet". Nu väntar vi bara på att Liberalerna kritiserar höjdarnas skattemoral efter Paradisläckan. Tror att den sista meningen i "Upprörd skattebetalares" insändare var mycket ironisk.

Skatt behövs

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons