Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En gång himmelsblå...

/

Annons

Vi ska börjar med ett klargörande: Sky Blues, Gefle IF:s officiella supporterklubb, representerar INTE alla Geflesupportrar, och det finns en stor frustration hos de många som är uppvuxna med begreppet ”Gefle himmelsblå”.

Vi tycker det är respektlöst och totalt utan hänsyn för de mest trognaste inom Gefles led att klubben INTE för en dialog med sina fans.

Klubbens smeknamn och kännetecken har varit ”himmelsblå”, och de supportrar som idag följer sitt Gefle har aldrig sett något annat än de Himmelsblå ställen.

Om nu det klubbas igenom till 100 procent så betyder det att en omfattande reform av sånger, flaggor, banderoller, souvenirer och inte minst namn; Sky Blues och Gefle Blue Boys har spelat ut sina roller.

Det värsta är tillvägagångssättet, hur Gefles styrelse plötsligt bestämmer att byta färger bara två månader innan säsongsstart, utan att i god tid informera supportrar om detta stora beslut?

Vi är trötta på att alltid komma i sista hand, att alltid bli förbisedda av den klubb vi älskar. Är det tacken för allt engagemang, alla resor till Borås, Kalmar, Halmstad och Malmö? Gefle Blue Boys

genom Frallan Svedlund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons