Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En sådan nonchalans!

/

Annons

Jag blir arg när jag läser ditt svar till hundrädd. Går in på den sida du hänvisar till: I paragraf 16 står det klart och tydligt att hundar SKA vara kopplade på många ställen i Gävle kommun. Bara på få platser får man ha hunden lös.

Hur kan du ha sådan nonchalans till de hundrädda? Du vet ju själv hur det kan vara! Varför ska de ”jobba” på sitt problem/beteende när vi hundägare kan göra det vi ska göra enligt paragraf 16? Är själv hundägare men jag har min hund kopplad och drar honom till mig vid möten då jag inte vet om personen i fråga är rädd eller inte. Det uppskattar jag även när andra hundägare gör.

Du har rätt när du skriver att det inte är hundens fel. Men det är ägarens fel som inte visar respekt till andra vid möten. ”Den är så snäll”-pratet spelar ingen roll för en hundrädd person.

Jag skulle också bli rädd om det kom en hund springande mot mig trots att jag har en stor hund. Visa respekt alla hundägare mot den/de ni möter och ha hunden kopplad enligt paragraf 16 så kan alla trivas på Gävle kommun gator, parker, torg, motionsspår, badplatser etcetera.

Hundägare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons